Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Genting Highlands

Assalamualaikum


Before naik Genting Highlands tu kiteorang breakfast dekat sini.
Ni semua muka excited. Haha


Okay ni pulak dekat dalam cabel car. Gayat sebenarnya ni. Hehe


Iteww naik loller toastew!!! Woohooooo! 
*budak baju merah tu memang takde perasaan rasanya -.-"


 Kau ingat kau handsome?


Spontanious action. Bahagianya diorang. Kalau aku, for sure dah menangis punya. 
Hahahahahaha okay dah, diam.


 Tahu tak masa ni pukul berapa? 1 a.m k. Kiteorang still merayau lagi dekat First World Plaza ni. Tengok lah tu mana ada orang lagi dah. Ni pun sebenarnya dah mengantuk tapi diorang tak nak balik bilik lagi, so apa boleh buat kan. Follow je lah. And you know what, time ni sejuk gila well tengah hujan kan. Tu yang baju berlapis-lapis tu. Eh dah macam dekat overseas pulak. Lol


 Second day at GH. Like seriously masa ni tengah lapar gila tahap infiniti. Korang apa tahu. Tu yang muka macam nak cari gaduh tu. Dah lah nasi goreng tu lambat sampai. Breakfast pun belum lagi k. Ni namanya breaklunch. And masa ni sebenarnya tengah busy kira duit. Rasa macam nak tumbuk je orang yang snap gambar ni. Haha


Caakkkk! Haaaa omey tak itew? Hihihi. Tak perasan pulak ada orang menyibuk dekat belakang tu. Well it's okay, bila dah kenyang hati pun senang ;) haha

p/s : Kalau korang nak bermalam dekat GH, jangan lupa bawa stok makanan seguni k. Beli siap-siap dekat bawah. Dekat GH ni barang semua nak mahal je. Naik atas kaya raya, duit penuh dalam purse. Bila turun bawah je pokai. Macam aku lah tu. Haha