Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Siti Aisah Md Resad


ASSALAMUALAIKUM

Eh ehh, dengar cerita ada orang tu selalu stalk blog kita lah.. Hihi. Nah, kau baca ni!
Aku tak tahu kenapa kau sayang dia sangat-sangat. Apa yang buatkan kau sayang dia? Kau tahu kan, dia aku punya. And aku pun sayang dia juga. Kau tak ada hak nak ambil hak orang. Kalau kau betul-betul desperate sangat nak bercinta, go and find someone else. Tapi tolong jangan rampas hak dan kebahagiaan orang lain. Kalau kau rasa kau perempuan, kau mesti faham apa yang aku maksudkan. Aku takde niat pun nak benci kau sebenarnya. But you force me to do so. Kau tak malu ke cakap dekat orang sekeliling yang kau sayangkan bf orang tapi pada hakikatnya dia tak sayang kau pun. Kau je yang melebih.

Ni, kau siap mention nama dia lagi. Kau siapa bagi dia? Takde sesiapa pun kan? Kau ni memang saje je nak merosakkan hubungan orang lain kan? 


Tak payah nak teringin-teringin sangat lah kan.

Ini yang kau cakap kau tak sayang dia? Bukti dah depan mata weh, apa yang tak cukup lagi? Aku tak penah larang dia nak berkawan dengan sesiapa pun. Tapi tidak dengan kau! You're being too much! Siapa yang nak rampas dia daripada kau? Kau yang rampas dia daripada aku ada la. Perasan much!

No sorry to say, dia takde apa-apa perasaan dekat kau langsung Aisah.


Gedik sungguh kau naaa....




Ish budak nih, aku tembak jugak karang. Haihh -.-

Kau nak aku jawab tak ni? Aku stalk fb kau? Hot sangat ke kau? Cantik sangat ke kau sampai aku nak stalk2 kau tu? And yes, aku memang akan terus membenci kau. Kau tak cakap pun aku akan buat. Kau sayang aku? For what kau nak sayang aku? Kau jumpa aku pun tak pernah, kenal apa tah lagi. Kau memang merosakkan hubungan orang! Kalau kau tak nak cari pasal kenapa kau sayang dia? Apa yang ada dekat dia sampai kau sayang dia sangat? Kau cakap kau nak berkawan dengan dia? Dengan cara macam ni kau nak berkawan dengan dia? GTH! Kau canang dekat semua orang yang kau sayang dia yang kau suka dia, kau tak malu ke? Kau cakap kau selalu baca blog aku, so siapa yang stalk siapa sekarang? Aku stalk kau ke kau yang stalk aku? Aku rasa kau tahu macam mana aku sayangkan dia. So please, back off! Apa yang orang tu comment memang betul. Sebab dia faham apa yang aku rasa. Kalau kau dekat tempat aku pun kau akan buat benda yang sama. Aku tak benci kau sebab lelaki, tapi aku benci kau sebab diri kau sendiri. Sebab status2 kau tu lah orang anggap lain kau tahu tak! Disebabkan kau juga lah, dosa orang bertambah. Kalau tak disebabkan perangai kau yang macam asdfghjkl ni, orang semua tak kan buat cerita yang bukan2!

This is what Ikmal's was saying:
Sebab kau lah, aku dengan dia selalu gaduh. SEBAB KAU!


1. Dia sayang aku sorang je sampai bila-bila.
2. Dia nak aku jadi isteri dia dunia dan akhirat.
3. DIA TAK PERLU KAU LANGSUNG.


 
 

Dah habis baca dah? Puas dah? Puas hati kau kan?! Sudah2 lah tu merosakkan hubungan orang lain.
And for your information, dia tak pernah suka/sayang kau pun. Sikit pun tidak.
Nak bukti lagi? Nahh! Baca lah kau sampai lebam.


 
Aisah, dia cakap dia tak suka kau sebab kau rosakkan hubungan kiteorang. Mula-mula dulu kau cakap kiteorang sweet, kau nak tengok kiteorang kawin. Tapi sekarang lain pula. Sekarang kau cakap kau sayang dia lah, suka dia lah, and then kau cerita dekat orang macam-macam pasal kau dengan dia. STOP IT lah weh. Kau tahu tak benda tu semua annoying? Aku tahu kau tak matang lagi but please, next year kau dah f3 kan. Kau sendiri boleh fikir mana yang baik dan mana yang buruk. Kau dah janji kau tak nak kacau dia lagi kan? So dah lah, tak payah lah kacau dia lagi. Okay?

Okay untuk nak bagi kau percaya, ni bukti kenapa dia tak suka kau...

Aku bukan nak aib kan kau or what. Cuma aku nak kau stop rosakkan hubungan orang. Kawan-kawan kau pun ramai yang tak suka kau sebab diorang cakap kau gedik. Kalau macam tu kau ubah lah diri kau. Ikmal sendiri dah cakap yang dia dah ada aku and dia tak nak bagi kau pape harapan pun. So dah lah. Apa yang kau tak puas hati lagi? Kenapa kau masih nak kacau dia lagi? Dia sendiri cakap dia layan kau macam kawan biasa je tak lebih dari tu. Then tetiba kau nak sayang dia bagai, apa kejadahnya kau. Nasib aku ni baik. Aku rasa kalau perempuan lain memang dah arwah lah kau. Kau dah lah selalu stalk aku, copy tweet aku then paste dekat fb kau. Banyak cantik muka kau? Kau memang tak boleh nak tengok orang bahagia langsung ke? AKu tahu kau tak matang lagi, tapi tolong lah jadi matang sikit k. Sikit pun jadi lah. Kau ni, bila dia cakap sikit dengan kau pun kau dah terbang sampai ke awan. Jauh sangat pemikiran kau tu. Kau tak sedar ke, sebab kau sorang je hubungan orang boleh rosak. And kau tak sedar ke secara tak langsung kau sendiri yang dah memburukkan nama kau? Tak sedar?

--> Oh btw, kau cakap kau menangis eh sebab baca blog aku? Ha ni aku dah update blog ni khas untuk kau. Title blog tu siap nama kau lagi. kau terharu tak? Tolong lah terharu ye... Penat aku perah otak semata-mata nak bagi kau faham. One more thing Aisah, tolong lah, stop cerita dekat orang benda yang bukan-bukan. Aku boleh hormat kau, tapi kau sebagai adik, aku rasa kau yang kena belajar untuk hormat orang lain dulu. Bila aku cakap bebaik, kau tak nak dengar. Even aku dah bagi nasihat pun kau buat endah tak endah je. Memang tak makan saman betul lah kau ni dik. Tension aku melayan kerenah kau. Kalau aku tahu perangai kau nak jadi macam ni, memang dari dulu lagi aku larang Ikmal tu berkawan dengan kau tahu tak! Kau nak berkawan tu aku tak kisah, tak pernah larang pun. Tapi kalau nak melebih tu memang tak ahh. And please, JANGAN MASUK CAMPUR HAL AKU LAGI. Kain kau sendiri pun tak terjaga, nak jaga kain orang. Lolololol so sweet! :) Adik jaga kain adik sendiri je tau, tak payah nak sibuk-sibuk jaga kain akak. Akak tahu jaga kain akak sendiri. Heeee. And adik tak payah lah susah-susah nak jadi penasihat dalam hubungan akak. Buang masa je dik, baik adik baca buku kat rumah lagi ada faedah. Kan kan? Kbaii  xoxo

p/s : Saya tak jahat. Saya cuma tak suka orang lain rampas hak dan kebahagiaan saya. Maaf.