Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Kau dan aku.

Assalamualaikum and hi :)

Kau comel aku lagi comel okay lettuw. Haha *iklan colgate*

Ini buah hati saya merangkap kawan baik saya dan kawan gaduh saya serta kawan makan kawan saya. Eh? K actually takde motif pun nak buat entry nie. Haha. Budak nie en, dia nie en, seriously memang comel. Tapi kekadang je lah. Sebab selalunya kecomelan dia tu tak terserlah bila dia dengan aku. Tapi dia nie pun annoying juga sebenarnya. Homaigadd -.-

Benda yang dia suka buat bila jumpa aku, tarik hidung aku sampai aku rasa macam nak tumbuk muka dia sampai lebam. Nak tahu apa motif? Dia nak hidung aku mancung macam hidung dia. Alahaii kisah pulak I. Haha sorry ;p 

K k sudah pasal tu. Lepas tuh dia suka layan aku macam budak kecik.

Him : Sayangg! B dah balik :D *balik sekolah*
Me : Yeah yeah! Suami syg dah balik! Hihik :DD *melompat-lompat kegembiraan*
Him : Ya Allah, bersepahnya mainan syg. Apa syg buat masa b takde nie? *kemas mainan*
Me : Eeeeee! Apa b niyh! Masa bila syg ada mainan? :( *tumbuk muka b*
Him : *b elak* Ha nie, patung barbie syg nie, ps3 nie semua nie Ya Allah syg... Syg main ps3 b yea?! *Heeeyah! Ketepi-ketepi beri laluan* *dukung syg bawa masuk dalam bilik*
Me : *merajuk*

K ini antara nya lah kan. Kekadang dia buat aku macam orang gila pun ada. Tension je mak jemah. But at the same time benda macam nie boleh buat aku gelak dan rasa macam nak gelak dan gelak lagi sampai esok. Hahaha k whatever lah kan. Kau hado? XD

K seriously aku memang sayang kau gila bahabi lah comel!!! Kau sayang aku tak? Sayang ke tak?! :D hihi. Kau comel, kau baik, kau annoying, kau caring, kau masuk air, kau blur kau bangang, dan macam-2 lagi. Terima kasih lah sebab willing to jaga orang gila macam aku nie eyh ^^v Aku sayag kau ketat-ketat padat-padat lah bro! Seriously. Eventhough kau memang banyak sakit kan hati aku kan. And walaupun kekadang kau nie bebal tahap infinity sangat sebab takpandai nak pujuk aku... But you're still the best lah! Hihihi :)

And a lot of thanks sebab selalu sabar dengan perangai aku, tak pernah jemu layan kerenah aku. Tak pernah penat beli kan Coolblog, topup, dan chicken ass bila ada pasar malam. Hahaha k. Chicken ass ek. Lebih sopan. Memang ini lah kerja dia pun. And yet, terima kasih juga sebab kau tak pernah miss untuk cakap yang kau sayang kan aku sangat-2 *aawwwhhh*. Really appreciate that k sayang. Terima kasih juga sebab hormat aku sebagai perempuan. Terima kasih sebab selalu ingatkan aku untuk solat. Aku bersyukur Allah pertemukan aku dengan kau. Dan aku harap aku adalah tulang rusuk kau. And i hope we'll end up with marriage :') Seriously aku sayang kau walaupun aku selalu marah-2 kau. It's fact that you need to know. Aku tahu kau tak boleh hidup tanpa aku. Begitu juga aku. Macam yang kau cakap lah, kita sehati. Hihi. Kita dah hampir dua tahun bersama. Perangai kau yang aku tak tahu pun aku boleh jadi tahu. And for sure lah, aku tak kan boleh lepas kan kau hanya untuk lelaki yang belum tentu boleh jaga hati aku macam kau jaga hati aku :') 

- TERIMA KASIH IKMAL ALIFF -


"Ya Allah.. Jika dia itu jodohku, yang telah tertulisdi Luth Mahz Fuhz, tanamkan lah rasa cinta di hati dia dan juga aku. Dekat kan lah hati dia dengan hatiku. Tetapi jika dia bukan untuk ku, jauh kan lah hati dia dengan hati ku. Kau kuat kan lah iman ku agar aku dapat menerima segala ketentuan-Mu. Sesungguhnya aku yakin, setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya"

♥ ♥ ♥ ♥