Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Frustrated, depressed, happiness and so on..

Assalamualaikum :)

Heyy, sihat? Since sekolah dah start and i was one of SPM victims tu kan, rasa macam dah jarang gila berkepit dengan blog. Kalau dulu tu i mean masa cuti, almost everyday aku berkepit dengan blog. Pagi, petang, siang, dan malam. Tangan nie gatal je nak edit lah itu lah ini lah. Pape je lah en. Bila dah start sekolah nie, busy gila. Rezeki pun banyak, wakil sekolah itu ini, cikgu suruh jadi MC lah, and i was like.. homaigad, banyaknyaa kerja aku tahun nie sampai lupa yang aku ada "perang besar" tahun nie. And know what, tuisyen untuk subj science pun tak start lagi. But Alhamdulillah, results okay la :)

Eventhough agak banyak lah juga masalah kan, but it's okay. Aku dah pandai bawak diri sekarang. And aku rasa aku dah cukup matang untuk beza kan mana yang baik dan mana yang buruk. Sakit hati and rasa sedikit marah bila ada orang yang berpura-pura baik di depan umum. Kakak-kakak, come on lah. Dah form 5 kan? Matang lah sikit. Jangan lah asyik fikir negatif and nak gaduh je. Lifeless ke? Baik pergi cari hidup sendiri daripada mengacau ketenteraman hidup orang lain kan. Lagi bagus. Haihh. Rasanya tak perlu kot nak bawak cerita yang bukan-bukan bagi orang lain dengar. Kau dapat dosa orang yang kau mengumpat tu, orang yang dengar tu pun dapat dosa juga. Alahaii, sia-sia je kot buat dosa kering. Aku tengok kau nie asyik nak gaduh je, tak bosan ke? Status pun asyik nak fikir negatif je. Ramai sangat ke haters sampai orang nak kutuk-kutuk kau tu? Hotstuff sangat dah? Deyy come on lah macha! Sopan sikit please kawan..

 Okayy THE END. Karang kalau aku melebih kang takde beza pulak aku dengan dia kan.. Ini cuma teguran semata-mata. Kalau dia nak terima, dia terima. Kalau dia tak nak, terpulang. Tak mati pun aku kalau dia tak nak terima. Tapi kalau dia nak jadi kan benda nie as api kemarahan kau and masih nak berdendam lagi, godie. Kau sakit hati lah sorang2, kau bergaduh lah sorang2. Jangan nak ajak orang lain. Kalau tak puas hati, tak puas hati sorang2 je sudah. Baru matang namanya tu kay.

P/S : "Lebih baik sakit dengan kejujuran daripada bahagia dengan kebohongan.."

Ehh, baru-baru nie Fara ada join MTQ Peringkat Zon untuk Nasyid. Best gila, like seriously. Nak tengok gambar tak? Sikit je lah tapi. Sebab yang lain semua kat cam orang lain. Heeee.
Okay here we go..

- Soutul Munirah -

Nampak comel je pakai jubah. Hahak. Sangat tenang dan gembira bila dapat dekatkan diri dengan Allah :)
Semoga Allah memberkati semua rakan seperjuanganku dan semoga Allah mempermudah segala urusan kami selepas ini. Alhamdulillah..

Tahniah !

JOHAN : SAMT Hishamudin

 NAIB JOHAN : SMK Meru

KETIGA : KISAS


- THE END -