Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Do you miss me?

Assalamualaikum :)

Heyy there, watcha doin? Cuti nie tak pgy memana ke? Kalau tak, same goes to me. Heee. 
Hm, bosan nye lah duduk rumah nie. Sekolah bosan, cuti bosan, ape yang best? Holiday? Yeah, exactly! Haha. Duduk Shah Alam nie memang super duper boring. Kan best kalau duduk dekat London ke, NYC ke, Paris ke, Korea ke, kan? Tenang nye hiduuuuuupp...... Tiap2 hari boleh holiday. Haha *kuat betul berangan nye*

TADAAAAAA!! 

City of London. Amacam? Lawa en? Hewhewww ;)



Sumpah memang lawa kan view kat sana? Nak lagi? Ha jap, lagi satu.. Hehe

Subhanallah.. Cantik tak terkata! :')

Okayy dah terbukti kan aku memang tengah takde kerja. Bosan, bosan, dan bosan..
But i'm trying to type all those nonsense. Title "Do you miss me?" tu sebab aku dah lama gila tak update blog (perasan tak, perasan tak? Heee) since i've been so busy with my work. Stayback every single day, tuition, working and so on. Bosan betul hidup cenggini. Cepat lah habis SPM Ya Allah!! Lepas habis study, kahwin. K habis cerita. Haha

Sampai sini je lah eyh. Memang takde idea lagsung nak update blog kali nie. Otak dah berkarat gila. Nty ada masa fara update lagi k. Itupun kalau ada benda yang nak dicerita lah kan. Kalau takde, sorry to say ah memang berhabuk lagi lah blog nie. Haha. Don't forget to follow my twitter [pinkaholic212]. I'll always be there for ya. Heee. Promote pulok. Alright, take care! Thanks for reading my entry. Nah mmmmmmuuuuaaahhh sikit! Daaa!! ;)