Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Yanti Sadli :D



Hui, hui, tengah buat ape tu? heee. eh ehh kita baru lepas siap edit kan blog kawan kita, Yanti Sadlicomel je orangnya. kenal pun dekat muka buku je sebenarnya. tapi gaya cam dah lama kenal je. hahak. okay whatever lah kan. yang penting seriously dye memang kelakar k. masa mula-mula tu kita offer kat dye kita nak edit kan blog dye, so dye pun cakap okay. tapi kita dah bagitahu awal-awal yang nie bukan blog biasa, nie guna blogskin. dye pun setuju. dye cakap tak kisah lah as long as blog dye dah takde problem lagi. sebab before this blog dye cam tak keluar bacground which is bila orang buka blog dye, background dye putih je, kosong. so jadi cam tak lawa lah kan? something problem lah tu.

k kita edit dari pukul 7 lebih tadi sampai lah pukul 11. so far okay lah takde lah lama sangat. kita pun suruh lah dye buka blog dye. but suddenly she was like.... OMG!!
ehh kenapa macam nie ehh kenapa macam tu mana DESIGN??! haha. aku yang terkejut! adoii yanti, yanti. k lepastu kita pun cakap lah dekat dye ini lah blogskin. but dye cam sedih sebab dye tak biasa dengan benda tu. dye minta tolong tukar kan balik. Design tu kan just utk tenplate yang biasa orang guna tu. then kita cakap kat dye takpe lah, kalau tak suka kita tukar kan balik.. but kita cakap kat dye, try lah dulu mana lah tahu nty terjatuh hati ke kan.

k bla bla bla. n then bila dah lama tu, kita dah ajar dye serba sedikit, edit2 apa yang patut, dah lama-lama tu dye pun dah tersuka pulak kat blog dye. yelah, nampak lagi kemas than before. mula-mula memang macam tu yanti. even fara sendiri pun masa mula-mula buat blogskin dulu pun cam alahaii cuak gila tahap balipbaya kayy! like seriously.. sebab it's totally different than the other template. tapi takpe lah, alhamdulillah sekarang semua dah settle. Yanti pun dah okay. fara bagi dye masa seminggu kalau dye still tak biasa juga, then fara kena tukar balik ke template biasa :)

So this is the beautiful of Yanti.....


# fara harap yanti suka dengan blog "berwajah baru" yanti kayy. kalau ada anything yang tak faham or maybe nak tukar apa-apa, just contact fara. Insya-Allah fara boleh tolong ;)