Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


That's How You Know - Enchanted


Assalamualaikum and hye readers ;)


heyy, I do really loves this song, like seriously :D
best menggila ahh. OST Enchanted dekat Disney's. comel je tengok perempuan tuh. dye dah lah polos semacam jea. haha
ehh try lah tengok. jangan nak malas-malas eyh. rugi tak tengok. tapi kalau sesiape yang dah pernah tengok cerita nie dekat Disney's mesti lah tahu, kan kan kan? k bagus. best kan? heeee. yang cakap tak best tu it's okay. tak mati pun saya awak cakap cenggitu ;) hm tanak dengar pun takpe. up to you lah kan. sokay, doesn't matter.

eh ehh banyak lagi lagu dalam cerita nie, tapi yang the best among the best lah kot kan. dah la suara dye sweet. kalau study dengar lagu nie belum ape-ape lagi mata dah tertutup. bahaya, bahaya.. haha. ehh btw, that guy yang akai coat/blazer tu bukan bf dye tau. lelaki tu dah ada gf dah pun and they'll gettin married soon. lelaki tu just nak tolong dye sebab dye macam polos gila. dye nie princess dari mana tah *k maaf tak ambil tahu* tapi yang penting dye memang dari alam lain yang tersesat dekat bumi. k whatever -.- ha ha, dye sampai situ sebab ada sorang enchanter (ahli sihir) yang tak puas hati dengan dye so that's the reason why dye boleh tersesat dekat bumi. ohya, kesian prince charming dye tau :/

and yeah finally, prince charming dye dah pun jumpa dye. but! that time dye dah pun ter-fall in love dengan lelaki tu. and lelaki tu pun dah ter-suka dekat dye jugak. (okayy itu kejam. but normal lah kan, cerita-cerita dongeng memang cenggitu so jangan nak take it serious sangat lah kann. haha k gurau) ha lepastuh, gf lelaki tu tadi pun kahwin lah dengan prince charming princess tu. okay then they lived happily ever after. 
-THE END-

#ehh nie dah macam bedtime story kan? atoto, so suwweeett lahh. haha. ngantuk tak ngantuk tak? k sila tidur dengan nyenyak ye anak-anak sekalian ;)