Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Netball ohh Netball !


Assalamualaikum and hye readers :)

fuhh! fuhh! *tiup habuk* perghh. k blog saya dah berhabuk. sila tutup hidung semua. haha. gurau-gurau. jangan ambil hati ye. terasa macamlama gila ahh tak update blog niyh. k saya busy, saya penat layan cik abang Es-Pee-Emm saya tauu. takpe, saya redha.

act update blog hari nie saje-saje je suka-suka. boring kot. yeah nie baru lepas balik dari main netball kat sekolah. penat gilaa. eerrrggghhh!! penat! penat! penat!! dah lama tak lari-lari en. jogging pun malas. lemak dah banyak. nak sangat main netball kan fara.. ha nie makan dia.. bak kata babyboo saya, "elehh, baru practice je pun. belum MSSD lagi kan. chillex laa" eh dye tu, cakap je lebih. boleh cite la dye basketball je pun, law pun tak banyak. lari pun sikit-sikit je. kita nie lagi la haa.. jadi center pulak tu. satu padang kita kena conquer tau.. habis terbakar lemak-lemak kita. huhh!

tapi takpe lah, penat-penat pun tetap enjoy tahap dewa ;) terima kasih adk-adik senior akak yang comel-comel tu sebab bagi kerjasama. main betul-betul tau! nty akak pilih korang untuk pergi MSSD. benda baik dibalas baik lah kan. tapi kalau yang tak terpilih tak apa, next year boleh cuba lagi. jangan merajuk tak nak datang pulak ye. akak cari sampai ke lubang cacing. heeee. k gurau jea. cuma this year akak kena utama kan f5 dulu sebab diorang sangat perlukan sijil. nty kalau menang akak belanja choki-choki. okay? hehe. 

eh ehh?? ape? busuk sangat ke? k maaf lah, excited nie nak bukak blog. 

ehh sumpah best kot. rindu gilaa nak main netball. tapi tahun nie kena work harder sebab tulang belakang dah tak ada. i mean senior-senior yang pandai main tu kebanyakan semua dah habis sekolah. tinggal lah kami yang pernah mewakili sekolah tu sebatang kara. huhh sedih :/ tapi takpe lah, atleast kita dah berusaha kan. k tahun nie fara ada tanggungjawab besar. nak SPM lagi, kawad lagi, uruskan netball lagi, mudah-mudahan Allah permudahkan urusan fara selepas nie. Aminn~ 

k lah, sampai sini je kayy. penat lah. nak mandi, nak makan, nak tengok Nada Cinta. hehe. nty kalau ada masa lagi fara update blog kay. tapi tak boleh lah selalu. kadang-kadang tu boleh laa. ulang ye, kalau ada masa. hehe. awak yang baca tu, take care. thanks sebab sudi baca entry fara yang agak merapu nie. Assalamualaikum :)