Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


SPM ohh SPM !!


Assalamualaikum and hye readers :)

eh ehh korang, ape khabar ? sihat tak ? mesti lahh sihat kann . tak kan lah baru sekolah dah demam kott . alahaii tak awesome lah kalau cenggitu . tahun nie aku SPM . korang ? sama eyh ? so okayy Wish You All The Best ;) so dah tak boleh nak ponteng2 semua nie dah . nak buat2 demam pun kena fikir 10 kali sebab takut nak tinggal kelas . tahun nie bukannya macam tahun lepas, nak ponteng bila2 pun boleh . macam sekolah tu bapak aku yang punya . hahaha *okayy tipu* . rasa macam sekejap je dah 17 tahun . pejam celik pejam celik, nty dah boleh kawin dah . alrightt, semua dijemput hadir ;)



kan best kalau duduk kat Indonesia, tak payah nak UPSR PMR SPM nie bagai, honeymoon je sentiasa . kalau kat Malaysia budak semua nak stok yang pandai2 je kan, asyik memerah otak je memanjang . hmm actually aku tension gilaa jadi budak SPM nie . sumpah takde life kott . tapi seriously laa aku akan cari balik life aku no matter what . tak kan lahh asyik nak pegang buku je kann, bosan siott cenggini . tujuh belas tahun, nampak matured . yeahh seriously memang kena jadi matured . am i right ? tapi, banyak gila cabaran and dugaan yang kita kena tempuhi . bukan senang nak jadi budak yang "semakin meningkat dewasa" . 


hmmm bosan la.. duduk dalam kelas belajar, balik rumah belajar, tuisyen pun belajar, and then petang2 ada additional class pun BELAJAR jugak, ape lagi ? tahun nie semua B to the E to the L to the A to the J to the A to the R
pastu malam tadi, yek ye je nak study lah kononnye kan, macam nie.. SEMANGAT ! *oyeah, betul . trime kasih* . tapi belum sempat bukak buku mata dah layu . awesome ! banyak betul setan bertenggek atas mata . astaghfirullah al-azim . tahun lepas berlagak sesangat, konon gelak kan budak2 SPM sebab diorang selalu sangat exam kann, gaye macam aku tak amek SPM je, tahun nie budak2 f4 pulak yang gelak kan aku . padan muka aku . seriously every single second when i was thingking bout that i was like.. OMG, cuak gilaa kott . plus minuse tidur, cuti lagi, aku rasa macam lagi 5 bulan je nak SPM . acano tu wehh ? chemist, physics and addmaths aku tak faham ape pun . 
|
|
|
V
LOL "???" HAHAHA

okayy takpe yang penting azam tahun nie, nak catch-up balik subjek2 yang tertinggal last year tu, then faham2 kan balik . niat nak lawan dengan babyboo lah kononnye nie, *dont be jelly okayy* haha . kat tuisyen pun dye yang gelakkan aku, bukan aku yang gelakkan dye . aku dah la pantang tengok nombor2 nie, battery aku terus low . wayar2 kat otak aku semua shot . aku tengok dye semangat je, aduyaii . its okay its alright, aku akan cuba kejar dye dengan sedaya upaya aku . heee . untunglah pakwe pandai kan *ehh pandai sangat ke? ouh okay boleh laa*, boleh belajar dengan dye . lagi senang faham . tapi kadang2 tak jugak, sebab dye cakap cam kel*** . oooppss ! hehe . dah dah, sampai sini je ea, nie pun sesaje jer update sebab dah lama sangat tak update . nty kalau ade any idea, aku update lagi kayy . belajar rajin2 tau ! jangan awal2 tahun je rajin nty dah lama2 ape pun tak boleh . haha . kbaii . xoxo :)