Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Si Comel Salvaphlow :)

Assalamualaikum and hye readers :)

sekarang nie dah pukul berapa ek? jap2, tengok jam. haha.
/
/
/
okay dah pukul 3.40 am. erk.. a.m okayy. sape je yang nak update blog pepagi buta nie weh? nasib tak sekolah. kalau time sekolah tidur lewat2 cenggini memang kena pelangkup dengan mak aku. haha. eh ehh kengkawan, Paris baru pukul 8.40 pm lah. hehe. okayy dah fullstop. 

Him : Syg.. syg tengah buat ape tu? hehe
Me : Tengah cari isi essay. kenape?
Him : Ouh.. Essay ape syg? meh b tolong meh.. mmmuuah! hehe
Me : Hm, tolong lah. "What changes would you like to see in your city in the next ten years?"
Him : Aaaa.. ape eyh. hm, lagi banyak tempat pelancongan. cukup? 
Me : Ek elehh.. In english la b. aduhh b niyh -.-
Him : Ouh, english eyh? erk.. hehe. syg buat lah..
Me : Eh syg tak pandai la bahasa2 orang asing niyh. b translate kan lah..
Him : (...bahasa cina...) choii, tah menda lah b tekan niyh. maaf.. hehe
Me : Dah la b, b nie merepek je keje nye. kalau b kat sebelah syg memang syg pukul mulut b dengan pemukul lalat tuh. haha
Him : Pemukul lalat? ape tu? hehe
Me : Hm tu lah, susah kalau dapat suami yang macam cipanzi baru lepas kandang nie. pemukul lalat pun boleh tak tahu.. -.-
Him : Ehh, same an b macam cipanzi pulak.. huhh! majuk!!
Me : Hehe.. betul lah. elelele, majuk pulak dye. mengada!
Him : Majuk3! huhh! syg.. syg,,, erghh!! syg KING KONG!!
Me : B citun :)
Him : Citun pulak? ape tu syg? tolong la syg, b merayu sesangat nie. i'm begging you.. jangan lah guna ayat pelik2 nie..
Me : Citun tu satu spesies dgan b lah, monyet..
Him : And macam syg, jangan lupa tu.. ;p

bengong nye lah suami aku sorang niyh. haha. okay memang penat layan telatah budak yang banyak cakap plus blur tahap gaban macam dye niyh. entah hape yang shot dalam kepala dye tah. kadang2 tu, sepatah fara cakap, sepuluh patah yang dye balas. WATTA??!! nasib baik awak comel, babyboo. hehe. maaf b, takde niat nak mengutuk :p

kalau bergaduh.. perghh. boleh sakit jantung, hati, paru-paru, otak, segala benda lah sakit kalau cakap dengan dye. ade je yang dye nak jawab. biase la, orang tak nak kalah lah kata kan. kalau dengan orang lain, control ayu je dye. senang crite memang dye yang paling diam lah. tapi kalau dengan fara, mulut dye tu mengalahkan burung murai. cik kiah jiran sebelah rumah dye pun tak macam tu *okayy tipu*. kalau b kat sebelah syg, memang syg gigit tangan b sampai lebam. ha tak pun tutup mulut b dengan salophen tape. okayy itu memang horrible and terrible, tapi nak buat macam mana kan. orang dah tak gheti nak diam, tu makan dia.. haha. sabar je lahh yee. kalau takde dye kang tahu pulak bosan, sunyi, tak tenteram hidup. nie dye ade, ngumpat-ngumpat dye pulak. heishh fara niyh..

okay lah, babyboo fara dah ajak tidur. next time kita sambung mengumpat apa yang patut lagi ek. lagipun esok nak bangun pepagi, nak pergi library. ecewahh, rajin! contohilah saya. haha. okay pape pun, memang fara sayang Cipanzi fara teramat sangat-sangat till Jannah  walaupun dye macam tu.. he's still THE BEST i've ever had. dye lah satu-satunya orang yang pandai buat fara sedih, dan tahu buat fara happy.
Goodnight peeps. Have a sweet dreams ;)
xoxo