Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


The Salvatore's

Assalamualaikum and hye readers ;)

eh ehh, dah dua kali fara pergi library dengan The-Salvatore's. nak tahu siape? alahh click je lah benda tu :) 
haa, dah click dah? hee. kawan-kawan fara je tuu. bukan siape2 pun. comel-comel kan diorang. ini yang membuatkan fara lebih jealous niyh. haha. okayy lupakan.

hari tu dah pergi dah, hari Sabtu kalau tak silap. berapa hari bulan tu, erk.. malas nak tengok kalendar. maaf. hehe. okay lepastuh semalam kiteorang pergi lagi. tapi kali nie dari pagi sampai laa ke petang. fara sampai tertidur-tidur kat sana. #habbit. perghh, memang penat lahh. diorang nie je yang rajin sangat. padahal bukan study sangat pun. bercakap je lebih. hahaha. k fara memang dah muak dekat sana sebab fara selalu pergi sana before final exam last year. dulu pergi dengan Aimi je, lepas balik sekolah terus pergi. kali nie pergi dengan semua pulak. dah diorang nak sangat tengok rupa library "baru" tu cemana kan, so fara pun ajak lah.

okay niat memang nak study sebenarnya, tapi bila dah ramai-ramai tu, plus dengan Cik Nab yang suka membebel dan menyumbangkan idea dye untuk bercakap tu, terus terbantut niat nak study. ehh tak patut, tak patut. haha. takpe lah, kesiann dye kan. tapi kalau nak study kat sana seriously memang best lah. kat sana ade cafe so boleh lah breakfast and lunch kat sana sekali. tak payah susah2 nak pergi jauh-jauh semata-mata nak beli makanan. the reason why ada cafe kat sana sebab makanan tak boleh bawa masuk dalam lib. and eventhough botol air yang lawa-lawa tu, pun tak boleh bawa masuk. kena letak dalam locker. ohh so sad okayy :(

Pssstt! eh ehh, nak tengok gambar tak? hehe. kiteorang memang kaki camera lah, lagi-lagi kalau ada fara. bak kata Yunalis Zarai tu, setiap gambar pasti ada lagunya. ouh salah eyh? okay wateva :D

mula dengan gambar yang pergi masa hari sabtu tu dulu eyh, lepastu baru yang semalam punya :)

- First Day -

 From Left :
Bella, Fara, Akma, Nana, Aimi


- Second Day -






kami tahu kami lawo, macehh.. hehe ^__^
# eh ehh, fara jumpa ramai kawan-kawan muka buku kat sana. haha. *muka excited nak pergi lagi*
korang pun ajak lah kawan-kawan korang datang sana, lepastu jangan lupa amek gambar okayy. and and, kalau jumpa fara jangan lupa tegur. fara tak sombong ;)

"Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget"
They are THE BEST i've ever had :')