Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Yeahh baru edit ;)



Assalamualaikum and hye readers :)

heyy howwa you? sihat? kalau sihat bagus lah. Alhamdulillah. 

eh ehh btw, nie blog berwajah baru fara. lawa tak, lawa tak? heee.
serba pink en.. nama pun fanatic pink tahap cipanzi. haha. eh nie fully edit by myself tau! seriously tak tipu. header, shoutbox, welcome note, music, semua lah. korang pun boleh, itupun kalau korang pandai bermain dengan code. n finally, nie lah hasilnya. Alhamdulillah, jadi. ;) tapi nie pun belum puas lagi. entah hape yang tak kena tah. haha


well, berusaha kan tangga kejayaan. senang kalau korang cakap senang, susah kalau korang cakap susah. fara bab mengedit nie rajin lah, tapi kalau bab buku tu, ape pun tak boleh. acano tuh? kan? apedaa.. haha. okayy nie act baru lepas balik dari tuisyen. ingatkan nak update before pergi tuisyen tadi, tapi tak sempat pulak. eh nie blog dah comel terasa macam nak selalu update blog je. ecewahh. haha. tak boleh la cenggitu, SPM kott fara. ingat tu! 


ouh ya, tadi baru lepas baca blog Anis, lawa blog dye. so jengah2 la ek, rugi kalau tak tengok. dye cakap fara selalu ade dengan dye kalau dye tengah sedih. haha. okayy itu weird, sebab kami bukan satu sekolah pun kan. but i'm really appreciate that kayy sayang. best kawan dengan Anis. saaaayang Anis juga! mmuah! hehe. Goodluck for your SPM too okay darl. wish you all the best