Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


"Vanilla Twilight"


Assalamualaikum and hye readers ;)


jap2, nak lebih focus ? sila PAUSE kan music player aku yang dekat sidebar tu dulu . thank you ;)


ce click je button PLAY kat video bawak niyh . click je la, jangan malas. rugi kalau tak tengok :) kalau setakat loading tu.. memey ar . semua video pun cenggitu an . *sesungguhnya sabar adalah separuh daripada iman . heeeee


k dah tengok dah ? cane ? best an ? k memang best.. sweet je bf dye kann . kesian bila diorang terpisah jauh, tapi bf dye tetap berusaha utk jumpa dengan dye no matter what . aku pun teringin gak cenggitu, tapi kalau boleh aku tak nak pun berjauhan dari dye . rinduuu bhaii :/ he's one and only guy yang faham aku . kalau dye takde, maka hilanglah tempat aku nak mengadu, tempat aku nak marah, tempat aku nak bermanja . time dekat U nty pun kalau boleh nak minta U yang sama . sekolah dah lain2, time dekat U mestilah nak sama2 kann . tipu lah kalau korang cakap tak teringin langsung nak sama U dengan bf korang . kayy maybe ada sesetengah perempuan yang macam tu sebab tak nak tertekan, tak nak dikongkong, tapi aku lain . kalau boleh aku lagi nak dye ada dengan aku 24/7 . lagi senang aku nak belajar . i'm not sure whether boleh mohon atau tidak, but we'll try our best to keep being together eventhough lain U sekalipun . tapi takde lah sampai aku kat Utara dye kat Selatan en . Ya Allah, jauh-jauh kan lahh . but kalau tak sama U, dye janji every week dye nak tengok aku tau . heeeee. so suwweeeett of you lah hubby . yeah saya akan ingat janji awak sampai bila2 :') awak tak boleh tipu saya, saya still simpan text yang awak bagi kat saya okayy ! hee . 
nie yang dye baru je text dekat aku tadi.. fresh lagi nie :')

....................................
yang tertulis di hati b = NAMA SAYANG
yang tergambar di mata b = SENYUMAN SAYANG
yang bergema di telinga b setiap waktu = SUARA SAYANG
yang tak kan pernah hilang = KASIH SAYANG B UNTUK SAYANG
yang kekal dalam hidup b sampai bila2 = HANYA SAYANG
.....................................

you know what b, satu benda yang paling syg suka dalam diri b, b selalu sabar melayan kerenah syg . b tak pernah marah2 syg balik eventhough syg selalu marah2 b :/ and b selalu bagi syg kata2 manis macam nie . tak kira pagi, petang, siang or malam . tak pernah missed walau sehari pun . b buat syg lagi takut untuk hilang b.. you're the best i ever had b . and that will make me work harder to make sure that you'll be deadly, in love with me . i'm watching cinderella with an happy ending, but i never wants to be in titanic that have a sad ending . and i dont even wanna ends up this relationship with an happy endings too . tak ada penghujung, dan tak ada kata putus buat selama-lamanya . you and me, forever together :') kan sayang kann ? eerrrggghhh nahh ! here i go again tears running down to my face and and... feel like my pillow are soaked ! haha . *kalau pasal dye memey wa sensitif . know what, he taught me not to get worry because he's always make me feel secured with his love . kalau b baca nie, syg nak cakap yang entry nie, memang khas untuk b . terima kasih tak cukup untuk balas semua apa yang b dah lakukan untuk syg . thank you fer everytings b . will love you for the rest of my life 

                                                                             LOTS OF LOVE,