Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Sekolah vs Kerja



Assalamualaikum and hye readers :)

okayy hey, whats up ? :) 
rasa macam dah lama je tak update blog kann . ehh ada ke yang follow up latest post i niyh ? haha . kayy of course lah ada kan . *thank you very much yeahh* . nie dah masuk 24 hari bulan kan ? lagi 2 minggu je dah nak masuk sekolah balik . SPM pulak tu kan . tension nyee :/ no act based on the title tu kan, aku tak boleh berhenti kerja as long as contract aku belum habis lagi dengan McD's . so meanings that, aku kena kerja sampai bulan 3 babe . bayangkan lah . sekolah lagi, kerja lagi, tuisyen lagi, koko lagi, ape lagi ? BANYAK LAGI !! eerrrggghhhh ! what a.. effing year ! 
"Ya Allah.. permudahkan lah segala urusan ku.."


but yeahh, trust me . aku pasti dapat harungi segala cabaran dan dugaan yang telah Allah berikan pada aku . know why ? aku ada family aku, aku ada kawan2 aku yang ohmy.. very-very understanding like seriously ;) ya that's it . lagipun aku rapat dengan semua orang, bukan dengan Salvatore's je . diorang mana boleh nampak aku sedih2, kang daripada aku sedih2 kang terus tak jadi sedihnye . haha . sebab tu lah aku sayang semua budak2 batch 95 :) and lagi satu, aku nie jenis orang yang mana tahu nak fikir benda2 yang boleh buat serabut kepala otak tu . sebab aku memang tak suka . nty dapat migrain tak pasal2 . haha . yeah tapi pokoknya aku memang tak suka lahh . aku buat bodoh je, gelak2 cam takde pape . tapi dalam hati nangis . okayy tipu . so whatt ?! haha wekk :p


can you see that darling-darling i ?! semua orang sedih, aku sorang je yang happy . muahahahahaha !!  *okayy itu kejam* 

takde lah, aku kat sekolah tu mane pernah sedih2 nangis2 nie, unless kalau tension dengan my hubby . but tu pun sekejap je kot, sebabnye kawan2 aku nie semua jenis yang tak makan saman . haha ! aku sayang classmate aku aaaarrgghhh sumpah wehh !! diorang semua sangat-sangat-sangat lah baik dengan aku . lagipun kalau aku sedih2, nanti takde lah dikenali sebagai "budak gila2" lagi . SPM is still on my list, but happiness is my life . kerja pulak ? lantak kau situ aku dah malas nak fikir . haha . walaupun aku budak SPM tahun depan, tapi aku akan tetap jadi diri aku . i am who i am and no one can change me . pastu kalau aku tension pulak, aku tak kan sedih . cume moody je and aku tak kan cakap dengan sesiapa sampai lah aku okay dengan sendiri nya . yeah that is me . aku sporting gila like seriously, tapi kalau aku dah marah, jangan lah kacau aku . kerusi meja semua aku hentakkan je . and what ever it is, kita tetap kena teruskan hidup walau sebesar mana pun cabaran dan dugaan yang korang kena tempuhi . oyeahh !
ehh jap, i miss my friends so much !! sobsob :'(


Akma, Nabilla, Fara (me), Firzanah, and Aimi
tertinggal lagi sorang, Siti Nor Firdaus..
- she's my everythings forever - 


diorang nie semua badut tak berbayar aku..
i love you guys so much okayy !! :')

                                                                          LOTS OF LOVE,