Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Saya kuat cemburu.


Assalamualaikum and hye readers :)

 entry nie khas untuk awak, sweetheart saya...

Awak awaaaakk.... saya sayang awak sangat2 . saya ikhlas sayang kan awak . awak sayang saya tak ? mestilah sayang kann, kalau tak saya tak kan bahagia dengan awak :')
Awak tahu kan, saya kuat cemburu . saya tak suka nampak awak rapat dengan perempuan lain eventhough awak berulang kali ingat kan saya cuma saya dalam hati awak . ye, saya tahu tu . saya tak tahu kenapa saya kuat cemburu bila dengan awak . saya selalu marahkan awak tanpa sebab yang jelas kan ? saya minta maaf . saya tak dapat nak kawal perasaan saya . saya sedih sangat :/ to be honest saya memang tak suka sangat2 nampak awak rapat dengan perempuan lain walaupun dye cousin awak . weird isn't it ? ahh tak kisah lah, as long as dye perempuan, saya tetap tak suka :'( awak mungkin tak kan faham apa yang saya rasa . saya perempuan, hati saya mudah terluka . kalau saya marah awak, awak pun jadi sedih . so itu adil lah kan ? saya sedih, awak pun sedih :') tapi saya tahu awak tak suka . sebab kalau saya marah, secara tak sengaja saya mesti akan sakitkan hati awak . jadi saya merayu sangat, awak tolong lah jangan buat saya cemburu buta . awak tahu kan, benda2 remeh macam tu just can make us fight each other . saya tak nak macam tu . tolong lah faham :/  saya sayang awak sangat2 . you're my husband to be, and i dont wanna lost you baby . saya cuma nak awak untuk saya sorang, saya tak suka berkongsi awak dengan orang lain :'/ sama jugak macam awak, awak paling tak suka saya rapat dengan lelaki . sebab awak pun ada perasaan cemburu kan ? apa yang awak rasa, itu lah yang saya rasa . mungkin saya lebih lagi dari awak . saya terlalu sayangkan awak jadi saya tak sanggup tengok awak rapat dengan perempuan lain . sebab tu saya tak suka sangat bila awak cakap awak nak online facebook awak, saya tak suka awak chat or comment dengan perempuan lain . saya tahu saya menyusahkan awak, tapi awak tetap bersabar dengan saya . awak tak pernah marah saya balik . saya rasa macam dihargai sangat2 . bagus lah kalau awak dah faham sekarang . saya marah awak bukan tanpa sebab, tapi ADA sebab saya tersendiri yang mungkin awak tak kan faham kenapa . syg minta maaf kalau syg banyak sakit kan hati b . syg takde niat pun nak buat macam tu dekat b . syg harap b faham . macam yang syg cakap kan, kalau syg sakit, b pun akan rasa sakit :'/ satu je yang syg nak b tahu, syg bersyukur sangat sebab Allah pertemukan syg dengan b . b baik sangat . b tak pernah tak terima kekurangan syg . terima kasih sebab b dah jaga syg dengan baik selama nie . syg hargai sangat2 !
" saya sayang awak sangat2 sampai bila-bila :') "

                                                                            LOTS OF LOVE,