Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


i am bored.


hye hui hoi assalamualaikum . btw sebelum tu trime kasih sebab sudi tersinggah blog nie and terbaca entry "i am bored" nie . sebab memang tengah bosan kott . yeah, sangat bosan . fara tak tahu nak cakap apa, fara bosan . serious tak tipu . bosan ! haha . ehh masih baca entry nie lagi ke ? alahaii, tak payah lah susah2 nak memenatkan otak utk baca benda mengarut nie . fara memang tak kan cerita apa2 pun kat sini . saje2 je nak menaip something sebab fara memang tengah bosan . hey awak yang tengah baca entry nie, awak pun tengah bosan eyh ? awak tengah buat apa sekarang nie ? comment2 lah, kat entry nie, fara nak tahu . hehe okayy mengada gilaa kann . what ever lahh . still follow up entry nie ke ? okayy terima kasihh ;)

so cane cuti korang tahun nie ? best tak ? okayy kalau best untunglah, kalau tak best, samalah kita . cuti tahun nie takde ape2 makna langsung -.- passport pun dah nak mati . pastu tahun nie kena kerja, tak macam cuti tahun lepas dan sebelum2 nie . boleh bangun lambat, goyang kaki tengok tv, makan, minum, tidur dan online . online, online, online . patutlah bangang semacam je . haha . takpe lah, kerja untuk cari pengalaman . tak kisah lahh . tapi yang tak tahannye tak boleh nak berhenti sampai bulan2 nty . memang takk lah kan . jangan homework aku pun jadi tunggang langgang sudah la . hmmm :/

eh ehh korang dah ready nak sekolah belum ? dah beli baju, kasut, and semua peralatan sekolah ? dah ke belum ? kalau belum baik ajak parents korang cepat, next week dah nak sekolah dah nie . kang size takde lah, beg tak jumpa lah hape lah . aiyoookkk,, habis lahh :p ehh beg sekolah fara warna PINK ! hehehe . ape ? kelakar eyh ? ehh cantik laa . pink plus chocolate . cantik kan ? k jangan jealousss :D walaupun fara fanatic pink, tapi sebelum nie tak pernah terniat pun nak beli beg warna pink sebab macam kelakar je . lagipun tak jumpa yang cantik2, kalau ade pun semua macam budak2 . tak kan lah nak beli beg tolak Barbie tu kann . memang takk lahh ! haha . 

k sampai sini je lah eyh ? bila dah type, macam nie lah . ade je idea yang datang . kang langsung tak berhenti pulak kang korang yang susah . fara no hal jee . ouhya btw, jangan lupa siap sedia kan diri untuk masuk sekolah minggu depan ye ! hehe . fara pun dah tak sabar act, nak jumpa kawan2 je la tapi . yang part belajar tu, eerrkk.. hehe . tapi saya SPM candidate, so dah tak boleh honeymoon2 dahh :/ doakan fara tau korang . and siapa yang bakal menduduki peperiksaan pada tahun hadapan tak kira lah UPSR ke, PMR or SPM, fara nak ucapkan "GOOD LUCK" and "DO YOUR BEST" !! study smart, not study hard . okayy guys ? good :D
SELAMAT MALAM SEMUA :)