Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Cameron oyeah !

Assalamualaikum and hye readers ;)

hahh ! tengok title tu, nampak macam aku menjerit keriangan . haha . memey ar . seronok sebab dapat jalan-jalan dengan suami dekat Cameron pulak tu kann . *dengan family okayy . please take a note . kiteorang bertolak dari rumah dalam pukul 12 lebih macam tu . tapi kiteorang tak terus naik Cameron . dalam pukul 3 sampai dekat R&R Tapah bahagian Utara, lepak2 kat situ sampai subuh . lepas subuh baru gerak naik Cameron . dye mane reti nak tidur . penat aku layan dye . nyanyi lah, tengok adik aku menggila dengan boyfie dye lah, lame2 aku yang ngantuk . dye bole dok bantai jalan2 kat kawasan R&R tu . malas aku nak ikut . haha

k lepas solat subuh and mandi semua, kiteorang pun gerak lah naik Cameron . paling aku tak tahan bila nak pergi Cameron nie, jalan dye yang putar belit macam naik roller-coaster tak bebayar . sumpah pening kepala aku *sampai sekarang . nak tidur lagi lah tak aman kann . bergegar-gegar kepala aku . tapi takpe lah, excited punya pasal, aku semangat kan diri aku utk terus bersabar . oyeah ! haha . *k suami aku sedap tidur kat belakang :D

tiba2.. aku rasa macam ade orang panggil aku . tengok2, laaa.. dah sampai Cameron Highlands . ecewahh . suka aku . fuhh ! lega, haha . turun2 dari kereta, menggigil tak sudah . sejuk gillerr kott . sebabnya kat sana hujan . i mean takde lah sangat, renyai2 je . but plus dengan kabus nye lagi. aku rasa dah macam duduk kat dalam freezer McD's tempat aku kerja tu . mula2 berlagak tanak bawa sweater, yela last time aku pergi Cameron takde lah sejuk mane pun . maybe sebab time tu tak hujan kot . kan3 ? aku nak makan pun tak senang . aku pegang cawan panas tu pun macam dah takde rasa . aku tak faham macam mana orang sana boleh lagi lepak2 pakai seluar pendek . macam beruang je -.-

k lepas breakfast, kiteorang terus pergi ladang teh BOH Sungai Palas, Brinchang . bukan main sejuk lagi kat sana . tenang je hati . rasa macam nak duduk Cameron sampai bila2 . *okayy tipu . haha





lawa en ? sumpah lawa, like seriously . kali nie takde tipu2 dah . haha . time nie kepala aku tengah ting-tong lagi, plus dengan angin yang tak bole blah aku rase macam nak duduk kat dalam microwave je . sejuk gila na mati eyh korang . sampai berlapis-lapis baju aku pakai . yang nie pulak gambar aku dengan dye masa nak turun pergi ke carpark.. jeng jeng jeng !!
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

ek elehh.. ilek arr. hehe ^^v
nak zoom ? k bolleyy tiade masalaahh ;)
............
lawa kann ? k tahu sangat lawa *sila jealousss :p

hehe . dahh la, satu je kayy . tale lebih2 . nanti ramai yang jealous gua yang susah derr :D fullstop ! k lepas tu kiteorang pgy makan Strawberry dekat amende tah name tempatnye . lupa lah . heeeee . aku kesian tengok budak omeyy nie menderita kesejukan . tapi dye watlek watcool je cover macho . aku nak buat cemane kan, aku sendiri pun tengah menderita kesejukan . haha . lepas kiteorang makan strawberry tu baru lah kiteorang jalan2, pgy shopping sayur lah, pgy cactus farm lah, lepastuh bila petang tu baru pgy pasar . melilau mata aku tengok banyak sangat benda warna PINK . disebabkan aku tak nak tinggalkan pasar tu kalau aku tak dapat satu benda warna PINK, dye belikan aku benda nie......

aawwwhhh.. comel gila kayy . buta betul siapa yang cakap tak comel tuu :p *jangan marah*
*thank you so much hubby ! iloveyouu mmuah ! mmuah !*

haha . k dah lah, sampai sini je kayy . aku dah malas nak cakap lagi . nak tengok Nada Cinta . yang penting holiday aku kali nie memang best gillerr ! rasa macam tak nak balik Shah Alam je . hehek . tape2, dye janji nanti dah kawin lagi banyak dye bawak aku jalan2 . awwhh, sho shuweeeett :') memang aku sayang kau sampai bila-bila lah sayangg ! hee . and aku tabik springg dengan dye sebab dye sanggup layan kerenah aku yang mengada lagi manja nie tanpa jemu . how suweett kayy ! hahak .
# and finally, i just wanna say a lot of thank you to my parents for giving us opportunity to be together at Cameron Highlands :')

                                                                            LOTS OF LOVE,