Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


you're meant everything's to me..


Assalamualaikum and hye readers ;)

alamakk wehh, malam2 buta cenggini pulak nak update blog kann . muahahaha :D k sorry la, sumpah atk ada masa langsung nak update blog sekarang . biasalah dah kerja kan . shift pun tak menentu . nak onl pun dah tak de masa . balik kerja pun lewat malam, sumpah penat gila k :/ 


see ! nahh i'm crying ! :'/ 
i miss my boo so much, like seriously . i just hope that i can see him, one day . dah lama aku tak text dye daripada pagi sampai lah ke tengah malam . kesian sangat kat dye . but luckly he's such an understanding boy . even if korang jadi aku pun, for sure lah korang rindu bf korang sangat2 kan ? so yeahh that's what i felt since i've started to be an employee . he's always reminding me to be careful . eventhough lately nie aku busy teramat sangat dengan kerja aku, tapi dye tak pernah tak percaya kan aku . dye selalu tunggu aku, sampai lah aku habis kerja . tak kira lah lewat mana pun kann . dye selalu ada untuk aku, sambut aku . hilang kan penat lelah aku . aku rasa macam bernyawa sangat bila dengan dye . dye tak pernah jemu melayan kerenah aku . dye tak pernah marah2 kan aku walaupun aku selalu susah kan dye dengan perangai annoying aku . tapi dye tak pernah balas balik . bless be to God, i'm glad with what i've now . dye langsung tak pernah fikir negatif pasal aku . itulah salah satu sikap dye yang paling aku sanjung dari mula aku kenal dye, sampai lah sekarang . he's very understanding . aku tak tahu nak cakap macam mana bila berdepan dengan dye . aku selalu fikir negatif pasal dye, aku selalu marahkan dye just because i don't want to lost him anymore . i am NOT going to be selfish but he's meant everything's to me . he's the ONLY ONE that can make me smile . dye je orang yang paling faham aku . i miss his laugh, i miss to hear his voice, i miss his joke, i miss everything's about him, and i miss his hug so badly :'/ thank you for being my bestfriends, my mum my dad, and my heart . i'll love you forever and i'll always remember you every second as long as i'm still breathing 

your my soul, your my heart, your my life. you are my husband to be and more. you're the best i ever had sayangg . I love you so much, hubby :') 

                                              LOTS OF LOVE,