Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


okay saya ditag lagi -.-

Assalamualaikum and hye readers ;)

saya jadi mangsa tag lagi laa . kali nie dengan Cik Nurul saya pulak . hehek . aaaaa !! cuti pun ada homework . tanak buka blog lagi lah kalau macam nie . merajuk ! ecehh . haha . okay dah, stop . berbalik kepada topik asal .
NOW, LETS START !

Nama penuh korang ?
- Nur izzatie farrahin Bt. Muhammad Nizam
Dah lama berblogging ?
- erk, lama jugak lah kot . dalam 3 bulan macam tu .
Antara kenangan manis yang tak dapat dilupakan ?
- jumpa dengan cousin awak lah, dye bagi sy makan dengan ayat2 power dye . kenyang juga lah . hahah . then, bercuti dengan one whole big family :)
Antara kawan dengan boyfriend, siapa yang korang akan pilih ?
- soalan apa nie ? tak faham . hee . tapi cousin awak tak bagi sy berkawan dengan lelaki laa . nty dye merajuk :)
Makanan timur ata barat ?
- Both . depends on mood laa .
Kalau korang tak berblogging, korang selalu buat apa ?
- tengok tv or tidur . haha :D
Suka kucing tak ?
- okay TERAMATLAH SANGAT SUKA . sy obsessed dengan kucing tahu ;) n sy TAK SUKA manusia yang kejam dengan haiwan !!
Korang ada bantal busuk ? dah berapa tahun bantal korang tu ?
- hee . ada ! tapi dekat cousin awak la . tapi sy ada bantal busuk dye :D
Minat running man tak ?
- erk, hee . ntah . suka kot xD
Apa pendapat korang tentang blog N.A.R.I.F ?
- okay sy sangat suka blog awak . sebab tu lah sy selalu usha blog awak ;)

NOW, DONE !
terima kasih kerana sudi menjadikan sy mangsa tag awak . hehe 

                                           LOTS OF LOVE,