Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


love you so much boo :*

Assalamualaikum and hye readers ;)

" sweet tak sweet tak ? hee . sweet kan ? tadi usha2 fb org ternampak pulak gambar nie . pink plus biru pulak tu kan . ehh sorry i curi sebab i memang suka :D "


hee . sweet nyee . rindu pulak dekat awak :/ bila lah dapat jumpa awak lagi kan . rindu nak gurau2 dengan awak, kacau2 awak, cubit hidung awak . haha . know what, awak selalu buat sy happy bila dekat dengan awak . do you ever miss me sayang ? because that's how i feel and i'm always thinking of you every single day .  mengada kan sy ? hewhew . but it's fact . i wish i could see ya everyday just like the others . i love you because i love, not for anything else . seriously . all i want is a guy who wont give up on me if i make a mistake, a guy who will never walk away, a guy who could never live without me . someone who'd never hurt me . semua ada pada awak . well i am not your first  but i hope to be your last :) i rather be alone than be with another guy, even if he can make me happy cause all i need is you sayang . awak baik sangat dengan sy, awak tak pernah marah2, tengking2 sy walaupun sy buat awak marah . ehh sy memang happy lah dengan awak . betul, sy tak tipu . you're the best that i ever had tau . sy bahagia sangat dengan awak . sy tak kisah org nak cakap apa pasal awak, sebab sy kenal sayang sy . so sy janji tak kan tinggalkan awak sampai bila-bila :')
korang realize tak, kadang-kadang kita tak sedar seberapa banyak kita sayang kan orang tu sampailah satu hari tu, kita kehilangan dia . sy dah pernah kehilangan dia, and we realized that we need each other forever 
"thank you for 1 year 3weeks and 4days sayang"


                                                                             LOTS OF LOVE,