Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


hoooraaaaayyy !! :DD

Assalamualaikum and hye readers ;)

tahu kenapa sy teriak sedemikian rupa ? dah macam kanak2 ribena dah kan ? hehe . itu sebab, final exam sy sudah pun tamat dengan rasmi nya pada pukul 10 tadi . bebas nye, macam budak yang baru lepas habis PMR tu . dengki je tengok diorang . hee . so lepas nie tak perlu lah nak menghadap buku lagi kan kan kan . tapi takut pulak nak tengok results yang tak berapa nak gempak sangat tu . kalau addmaths tu tak payah cerita lah kan . sure fail punya . tapi yang lain2 tu, ohmy ! redha je lah . tapi nie kegembiraan untuk 2 bulan nie je . next year NO MORE honeymoon dah :/ there's one big things waiting for us, 2012 SPM candidates ! haha . rasa macam baru je jejakkan kaki kat sekolah tu, pejam celik pejam celik dah nak jadi senior besar pulak kat sekolah tu . oyeahh ! siap kau ! siap kau ! haha okayy just kidding . yeahh i'll be sitting for the scariest exam next year . it was like, ohemjayy ! rasa macam tak percaya pun ada . pape pun sy bersyukur kerana sudah menamatkan peperiksaan dengan jayanya tanpa sebarang masalah . ecehh . hewhewhew 


                                                                            LOTS OF LOVE,