Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Goodluck SPM Candidates :)


Assalamualaikum and hye readers ;)
"Good Luck For Your Exam and Do The Best !!"

saya, Faramuhdnizam dengan ini mengucapkan selamat maju jaya kepada calon-calon SPM yang bakal menduduki peperiksaan pada hari Isnin bersamaan 14.11.11 :D hee . okay bawak bertenang ye, selawat banyak-banyak . tahu gelabah, tahu takut, tahu panik, sy tahu semua tu eventhough sy belum pernah rasa nak amik SPM lagi . ehh tapi PMR dulu dahh . cuma tu tak kisah sangat lah . alaa PMR je pun kann . sebab tu result pun entah hape-hape. haha . jadi banyak-banyak kan lah dekat kan diri pada Allah . tawakkal, dan berusaha dengan lebih gigih . alaa sy tahu kakak2 dan abang2 sy nie semua pandai-pandai belaka :) lagi-lagi yang sekolah dekat SMK Kota Kemuning tu haa . hehek . betul kan betul kan ? okayy i know you can do it . dah panik tu, jangan lah over stress pulak, kang langsung tak dapat jawab lagi susah . dah kena duduk kat hospital pulak . kan tak syiok tu jawab exam kat hospital . lepastu, dah selalu sangat menghadap buku tu, jangan pulak lupa makan ye . haha . okayy overall WISH YOU ALL THE BEST !! May Allah Bless Ya . and semoga kakak2 dan abang2 nie boleh jawab exam dengan tenang dan dapat result yang... homaigodd . gempak giler !! bangga kan parents, bangga kan cikgu-cikgu dan harumkan lagi nama sekolah . yeahh ! chaiyokk !! :D and semoga cita-cita dan impian korang tercapai (dalam genggaman wehh) haha . Aminn :)

# ehemm next year sy pulak nak duduk tempat kakak2, abang2 . jaga kau junior-junior ! hehek . tade2, gurau2 :p 

                                                                             LOTS OF LOVE,