Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


FAKE PERSON

Assalamualaikum and hye readers ;)

FAKE PERSON ? k sumpah aku benci gila dengan manusia yang cenggini . aha siape je yang suka kan ? bohong lah kalau suka . 
"i hate people who are fake, they hate honesty . it's the lies  that keep them feeling good about themselves and their lives ." 
kalau perhati kan benda nie ada betul sebenarnya . fake person memang TAK SUKA kejujuran . diorang rasa diri diorang bagus, sebab tu diorang terus menerus menipu . tak kira lah siapa pun . diorang seboleh-bolehnya akan mengelak dari kebenaran . kalau orang cakap dye FAKE ke, or COPYCAT ke, for sure punya lah, dye mesti melenting . sebab dye tahu tu bukan hasil kerja dye sendiri . bodoh kan ? k memang pun . lepastu dye akan berusaha sedaya-upaya dye untuk menunjukkan dekat orang lain yang dye sebenarnya bukan fake atau copycat . dye dah copy habis2 orang tu, lepastu bila orang tu dapat tahu, dye mesti tak kan mengaku punya . dye akan cakap, orang tu dengki dengan dye ke, orang tu perasan ke, pastu dye akan cakap "heh.. jangan perasan lah. bukan kau yang aku nak copy tu" . even kalau orang tu cakap bebaik pun an, for sure punya, dye mesti melenting tak tentu pasal . macam orang gila pun ada kann . k bagus sebenarnya . jangan dilayan . ikut kan je . sebab dye dah malu lah tu . kita kena faham . k takpe, *padan muka kau* lagi dye marah, laaagi bagus . orang lain yang tengok, orang akan tahu siapa yang betul dan siapa yang salah . dye seboleh-bolehnya nak jadi cam orang yang dye COPY tu supaya dye tak jauh beza pun macam orang tu . weh even aku pun kalau ada nampak benda yang cantik, aku akan ikut . normal lah kan . tapi berpada lah, bodoh . atleast aku sedar diri . walaupun dye akan cakap "i am who i am" . taik kau la . kita sendiri akan nampak apa perbezaan dye yang dulu, dengan dye yang SELEPAS dye kenal dengan orang yang dye copy tu . orang yang perasan perbezaan tu, akan nampak sendiri . and orang lain akan cakap dekat orang yang dye copy tu, "ehh ha'ah la, aku pun perasan dye cam tiru kau skit. dulu lain sekarang lain" "ehh kenapa dye macam kau ek ?" n bla bla bla . so maknanya betul lah tu dye memang COPYCAT . cuma dye TAK KAN mengaku je . orang yang sedar diri, biasanya dye tak kan cepat melenting . paling tak pun dye akan cuba slowtalk . and kalau betul lah dye memang copy orang tu, even walau sebesar zarah sekalipun, dye akan cakap, "hehe, ha'ah. ade lah skit ikut2 awk. harap awk tak marah lah ye. sy cume suke je idea awk" . ITU baru betul . dye tak kan mengelak atau menyembunyikan perkara yang sebenarnya . itu, baru layak dinamakan I AM WHO I AM !!

# hah amek kau aku marah nie, marah gile . bahabi betul . kau terasa ke ? maaflah ye . siape yang makan cili terasa pedasnya :) ini adalah FAKTA hidup . 
- terima kasih -

                                                                              LOTS OF LOVE,