Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Contest candid time :)

Hye Assalamualaikum semua :)

ini adalah entry yang kedua untuk hari ini . hehe . sy ditag oleh Nurul utk join contest nie . dye nie kan, kalau ada apa2 contest je mesti tag dekat sy . *okayy sy suka sangat walaupun kadang-kadang tak tahu nak buat entry cemana :D haha . btw, thank you so much Nurul ;)
nak tahu tak contest apa yang fara masuk niyh ? haaaa nie dye,,

contest nie, korang kena letak gambar candid yang korang pilih tu dekat entry "contest candid time" yang korang buat then post kan comment dekat blog penganjur contest nie . CLICK banner tu kalau nak join . ehh jom lah join, lumayan tau hadiah nye :) nak tahu ? haa, nie dye..

1st place : CAMERA LOMO + TRIPOD
2nd place : MP3
3rd place : Pendrive Angry Bird 4GB + Angry Bird keychain
saguhati : RM10 topup (5 pemenang)

 haa, lumayan kan ? best tu kalau dapat 1st place . hehe . so, rugi tau kalau tak join . tapi kalau tak menang jangan nak frust menonggeng pulak . biasalah tu menang kalah kan adat permainan . so now jum kita tengok apa syarat-syarat nya :)
  • wajib follow blog MUNA supaya senang utk mengetahui perkembangan contest nie 
  • buat satu entri tentang contest ini bertajuk CANDID TIME CONTEST
  • letak banner dekat atas tu dekat entri yang korang buat
  • sertakan satu gambar candid korang, tak kisah beramai atau individu
  • tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest nie
okayy sekarang sy pertaruhkan gambar nie :

hee . cantik tak cantik tak ? okayy sy tahu cantik *kdiam . hee
gambar nie, masa dekat LANGKAWI :)

so sekarang, sy nak tag dekat Leeya dan Aimi 
PERHATIAN !!
tarikh tutup pada 13.12.11 . k sekian terima kasih . kbye ;)

                                                                              LOTS OF LOVE,