Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Contest Blog Tercomel :D


cakk ! hehe . saya lagi ek.. lagi2 contest lagi2 contest, cam dah takde menda lain je yang nak di post kan kan kan ? ish3 
okayy Assalamualaikum and hye readers ;)

kali nie, masuk contest nie pulak . nie pun buat entry last minute sebab due date 19.11.11 bermakna hari Sabtu nie lah kan ? am i right ? so kalau nak join kena lah cepat2 buat entry and macam biasa lah, comment kan link entry dekat penganjur contest nie . nak tahu siapa ? klik je lah banner tu :)

nie contest yang ke berapa tah . 4 agaknya . haha
banner nye pun comel je kann .  tapi macam biasa lah, apa-apa contest mesti ada syarat-syarat nye kann . so now jom kita tengok syarat-syarat nya ;)
  • Nahh, macam biasa . buat satu entry yang bertajuk CONTEST BLOG TERCOMEL dan letakkan banner diatas di dalam entry korang . and then, tag sekurang-kurangnya 3 rakan anda . saya nak tag dekat Nur SahiraReenAnis Zahira . haa k dah, siap :)
  • If dah seiap entry korang tu, then comment kan link entry korang tu dekat blog INI
  • Follow blog INI jika mahu . tiada paksaan .
# CONTEST INI BERMULA DARI 7/11/11 DAN TARIKH TUTUP PADA 19/11/11

hadiah menanti pemenang :

tempat pertama : topup RM20 
tempat kedua : topup RM 15
tempat ketiga : topup RM10


                                                                              LOTS OF LOVE,