Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Blog under construction ??

Assalamualaikum and hye readers ;)

ehh thu kenapa blog under construction ? hee . okay actually tak de apa pun sebenarnya . saje je cakap macam tu . jangan gelabah pulak . hee . macam nie, semalam tengah dok usha2 blog orang, ternampak pulak "thank you for reading" kat akhir entry dye . alaa, macam nie haa...

tu nampak tu ? "suka ? like jer :)"

haa yang macam tu lah . so teringin pulak nak buat macam tu kan . aku tanya lah dekat dye, benda tu guna code tak ? kalau guna code lagi senang . dye cakap kena guna template . hm, tk pe lah . berusaha kan tangga kejayaan . haha . okay then pegi lah blog kakak Lyssa Faizureen kite nie . cari punya cari tutorial dye, n finally.. yeahh ! jumpa ! seronok tak terkata . hehek . aku pun try lah buat macam tu . bila dah siap semua, fuhh lega . terus tekan SAVE tanpa PREVIEW dulu hasilnya . yelah, dah seronok sangat kan, mata pun dah ngantuk sebab dah pukul 2 pagi masa tu . tak sabar nie nak tengok hasilnya . sekali, ha amek kau . habis semua entry tak ada . bak kata pepatah, hilang habis semuanya . yang tinggal cuma "thank you for reading" je . ohemjayy ! hanya tuhan je yang tahu betapa cuak nya aku masa tu . Ya Allah, rasa macam nak menangis pun ada . dah la mengantuk . takpe, aku kuat ! tapi disebabkan aku nie terlebih genius, macam2 aku buat . tukar layout lah bagai, pun tak menjadi jugak . hm last2 kena buang balik segala code yang ada kat template tu, kena tukar template yang baru . sebab kalau tukar template, habis yang di edit tu semua akan hilang . so terpaksa lah kena amik risiko . ahh takkisah lah, yang tu belakang cerita, esok pun boleh buat yang penting entry nak kena ada . penting tu ! fuhh, alhamdulillah . nasib ada ! yang edit2 tu semua bila2 pun boleh buat . mata pun dah tak dapat nak bukak lagi . kang kalau edit masa tu jugak, lagi tah hape-hape yang jadi kang lagi susah . tapi tu lah, tidur pun tak tenang asyik fikirkan blog yang "under construction" tu je . haha . payah betul ada blog nie . haihh 

 # so pengajaran nya di sini, selepas mengedit tu jangan lupa pulak PREVIEW dulu . bila dah over excited sangat kang macam2 boleh jadi . bila dah jadi macam nie, jangan menangis tak tentu pasal pulak tau . sabar dulu . usaha kan tangga kejayaan ;) okay lah sampai sini je . see ya ! Daaa :D

                                                                             LOTS OF LOVE,