Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


blog contest yaww :D

Assalamualaikum and hye readers ;)

hehe . hye korang fara masuk contest nie ! cehh *muka excited . haha :D
 ehh nak thu tak contest apa ? nie haa,,
CONTEST BLOG TERBAEKK PUNYAA !
* klik untuk join *

sebenarnye first time nie masuk contest . tengok orang lain masuk, so sy pun nak cuba lah jugak kan . hehek . teringin nak menang, ehh mestilah teringin . semua org pun teringin nak menang . tipu lah kalau cakap tak nak  kan ? tapi tu lah, ramai lagi blog yang lawa2, so peluang nak menang tu agak tipis . hee . alaa tak kisah pun sebenarnye, menang kalah tu adat permainan . saje je nak mencuba nasib . join pun just for fun ;) kalau menang Alhamdulillah . kalau tak nak buat macam mana kan, redha je lah :)
tapi, nak masuk contest nie ada syarat2 nye :

1. Follow blog Dida and Aina (WAJIB) 
    - okayy dah follow 
2. Warganegara Malaysia dan Indonesia - 
    - wajiblah sy warganegara Malaysia
3. Buat entry pasal benda nie, and ada banner sekali - 
    - alright, yg nie pun sudah
4. Hanya 3 orang pemenang - 
    - hehe. tak kisahlah. hanya mencuba nasib :)
5. Bukan unsur voting - okayy !
6. Tag 2 orang kawan atau lebih - 
    - err, jap. lepas habis buat rules nie okayy
7. Hantar link entry di dalam comment blog Dida or Aina
    - hehe. yang nie pun sekejap lagi 
8. Sesiapa yang hantar link dekt shoutmix tidak dilayan -
    - ouh, okay faham !

Hadiah yang akan dimenangi oleh para pemenang :-
  • tempat pertama  :  full edit blog / topup RM10
  • tempat kedua  :  full edit blog
  • tempat ketiga  :  header / topup RM5

Ciri-ciri pemenang :-
  • Blog yang comel lote  ( hehek . ehh blog sy comel kan kan kan ? hee ^__^ )
  • Blog tak berat
  • Simple tapi cantik
  • Cepat loading 
  • Tulisan post yang mudah difahami
  • Perwatakan yang sopan
okayy itu antara syarat2 nya, hadiah, dan ciri-ciri pemenang . harap2 lah sy ada ciri-ciri tu semua . ehh kalau korang nak join bole lah . hee . mana lah tahu boleh menang ke kann . kalau tak cuba tak tahu ;) so tunggu apa lagi, cepat lah . tarikh tutup 11/11/2011 tauu ! Goodluck guys :D
so sekarang sy nak tag AIMI and AZWA . okayy dah, SETTLE !
daaa ;)


                                               WRITTEN BY,