Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Be who you are :)

Assalamualaikum and hye readers ;)


semua perempuan dalam dunia nie mesti teringin nak muka cantik kan ? mesti punya . bohong lah kalau cakap TAK . betul, sy sendiri pun teringin . tapi, sy tak kisah . cz im glad with what i have now . nie pun dah cukup sempurna sangat2 . tengok orang yang buta tu, tak de hidung ke, cacat ke, kesian kan ? tapi kita Allah dah jadikan kita cukup sempurna . ada yang muka cantik pulak, tapi hati busuk macam iblis . tu pun lagi payah kan ? kalau semua orang macam tu dalam dunia nie, agaknya boleh meletup kot dunia nie . even if tak cantik sekalipun, tapi hati putih bersih bak malaikat, Ya Allah, kalau semua orang tak cantik pun tak pe lah . asalkan hati baik . aman dunia nie . betul tak ? sekarang pun dah ramai kes buang bayi . tak de rasa kesian langsung ke kat baby tu ? dye bukan thu apa pun . kalau tanak bagi aku meh aku jaga, jangan dibuang ! stupid idiot . then kat sekolah tu, yang cantik ramai, tapi semua tak perfect . sombong lah, suka mengumpat lah, perasan bagus lah, maki2 hina2 org lah, berlagak DIVA lah, yang tu lagi lah, rasa macam nak hentak je kepala dye dengan botol kicap . ingat dah HOTSTUFF sangat lah ? org macam nie lah yang layak dinamakan cacat . cacat dari segi mental . perghh, sabar je laa . kadang2 diorng nie pantang nampak org low profile sikit, dari atas sampai bawah habis semuanya dicomment . macam dah tak de kerja lain je . suka sangat mendajal org . kalau org cakap dye, habis berapi satu badan . agaknya bomba pun tk boleh nak tolong . harap muka je cantik, tapi hati tk de apa2 . so be grateful with what you have . lagipun tu semua tak menjamin akhirat korang nty . biarlah org nak kata kita tak cantik, asalkan hati kita baik suci bak malaikat ;)

# orang yang mengutuk kita tu sebenarnya dye lagi teruk lagi kita . tak pun dye cemburu dengan kita sebab dye tak de apa yang kita ada . so let it be . biarkan je dye dengan umpatan dye . kita dapat pahala dye, dye pulak dapat dosa . seronok kan ? hehek . orang gila jangan dilayan . nty makin menjadi-jadi . lama2 nty pandai lah dye diam sendiri . okay lah, BYE :D

                                                                          LOTS OF LOVE,