Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


aku benci kau disebabkan KAU


Assalamualaikum and hye readers  :'(


sebelum tu, KLIK SINI !!

kau tengah baca nie ea ? aku nak cakap dekat kau nie yang aku benci kau sangatsangat k, SANGAT2 !! :'( serious aku cakap aku rasa macam nak menangis sebab geram sangat dengan kau . aku rasa macam nak hentak je kepala kau kat dinding . aku rasa macam nak menjerit bila dengar pasal kau or wtv yang berkaitan dengan kau . dulu kau dah sakit kan hati aku, tapi kau buat dek macam bodoh bangang sangat je walaupun dah terbukti yang kau memang salah . jangan sampai aku cite benda nie kat orang weh . malu kau nty . wehh, selama nie pun aku dah banyak sangat bersabar dengan kau . aku kadang2 sampai dah tak tahu nak crite kat sape pasal perangai kau yang tak sudah2 menyakitkan hati aku nie . sejahat-jahat aku pun, aku rasa aku tak pernah sakit kan hati kau .  kau nak berkawan dengan Ikmal ? aku tak pernah halang . tapi kau ? tak reti nak appreciate langsung . kalau kau baca nie, aku minta maaf la dari hujung rambut sampai ke hujung kaki . kau nak cakap aku jahat ? muka cantik tapi hati buruk ? mulut dah selalu maki orang ? aku sembunyikan keburukan dengan kesempurnaan aku ? yeahh fine babe, GO ON ! aku sokong kau dari belakang ! sikit pun aku tak kisah lah . and fyi, SINCE AKU KENAL DENGAN KAU DAN KAWAN2 KAU LAH AKU JADI MACAM NIE ! dulu profile hidup aku BERSIH dari segala kekotoran . kau ingat aku suka sangat nak gaduh2 maki2 kau ? aku rasa aku maki kau pun tak pernah . buang masa aku je bercakap dengan kau ! aku sedih sangat nie kau thu tak, SEDIH ! bawak2 lah berubah wehh :' sudah2 lah, aku dah penat dengan semua nie . kau tak payah lah nak menutup keburukan kau dengan nak menyalahkan orang lain . sebelum kau nak cakap orang, tengok dulu diri kau macam mana . yeahh fine aku memang marah cakap lepas tapi aku bukan HYPOCRITE macam kau ! atleast aku tak sembunyikan keburukan aku dengan menuding jari dekat orang lain . aku tahu kau dari dulu memang iri hati dengan aku . kau bayang kan lah BESTIE kau sendiri yang cakap dekat aku perangai2 buruk kau . tak malu ke ? kau plan macam2 nak hancurkan hubungan aku, kau memang tak de perasaan as perempuan langsung ke hape hah weh ? memang serious ar aku cakap, dulu masa kau nak hancur kan hubungan aku dengan Ikmal pun aku sabar je weh . dari Ikmal benci kau dulu, sape yang pujuk dye supaya baik dengan kau ? aku jugak . appreciate lah sikit wehh . kire bagus ar kau dapat berkawan dengan dye, daripada TAK langsung en . kau iye2 sebok nak canang2 kat orang Ikmal bestfriend kau, siap cakap kat dye yang kau sayang dye plak lagi, kau ingat dye suka sangat ke dekat kau ? malu la sikit, MALU . kau tu perempuan . aku tengok kau pun dah macam tak malu je nak rapat2 dengan lelaki . so tolong ar, jangan bagi jantung aku berlubang disebabkan aku sakit hati sangat dengan kau k . sudah2 lah tu ye . thanks for everything :'(

                                                                            SINCERELY,