Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


PPAS

Assalamualaikum and hye readers . sorry just a short entry for today . dah lama rasanye tak update blog . hahah . okay here we go, PPAS tu ---> Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor, sek13 . best kat sini . library nie International punya standard . act library nie baru je buka, so tak ramai yang tahu . dah banyak kali jugak lah pgy sini . even sekarang pun tengah ada kat sini . betul, tak tipu . sedih sebab kali nie tak de dia . hmmm :/ okay sudah2 . haha . i just wanna say that im effing bored here and just sitting on the floor while watching (okay i had no idea what kind of DVD is that) . hahah . dah banyak kali jugak lah pgy sini since im sitting for the final exam . mula2 tu best lah, tapi bila dah banyak kali.. erk.. it's quite boring . cz dah banyak kali jugak lah ronda2 library nie sampai dah naik muakk ! i am so sleepy right now like seriously . nak tidur tapi ramai pulak orang hari nie . hee . okay lah, dah tak de idea lah nak cakap ape . otak pun dah beku kena aircond lame2 . next time je la ea . jemput2 lah datang sini bawak kawan2 sekali tau, buat macam rumah sendiri . haha . kbaii mmuah ! mmuah !

" reading is to the mind what exercise is to the body "