Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


alhamdulillah :D

Assalamualaikum and hye readers ;)

hehek . dah lama sangat tak update blog kan sampai dah berhabuk, berusang semua dah blog nie . hee . alhamdulillah, akhirnya siap jugak blog http://sayaanissyafiqah.blogspot.com/ nie (follow jangan tak follow) . cantik tak cantik tak ? ehh saya bukan pengedit blog berbayar tau ! haha . tak de lah act saje2 jer tolong dye buat blog . yela tak salah kan kalau kita nak buat baik kat orang :) i've try my best to create her blog . cantik tak cantik itu diluar bidang saya . orang yang mengomen kan, kita tak boleh nak cakap apa . yang penting saya ikhlas nak tolong dye . ecehh . hehek . itu pun sebab dah tak de kerja sangat, tu yang offer kat dye tu sekali dengan package mengedit . dye cakap comel . "thank you Anis Syafiqah ;)" tak de apa pun sebenarnya, saya cuma create blog, cari background and create shoutbox tuh . tak de lah susah sangat . pukul 4 baru habis buat semua tu tau, dengan internet lembab nye lagi . perghh . memang tak lah kann . berasap je kepala nie nak tunggu dye loading punya lama . tapi bila dah ada hasil tu penat lelah semua lupa lah . perasaan gembira tu akan datang berganda bila kita dapat buat orang lain gembira . trust me !  daaa ~