Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Selamat Hari Raya Aidilfitri (:

assalamualaikum . dah lame rase nye tak update blog . hee . di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada followers serta blogger yg lain (maaf lambat wish) (: puasa tahun nie rase mcm sekejap sangat, tup2 dah raya . cepat betul bumi nie berputar . semoga Allah panjang kan umur kita utk menyambut Ramadhan yg akan datang . tahun nie pun mcm dah tak de feel nak raya dah . almaklumlah dah tua . haha . duit raya pun dapat sikit je . huhh ! haha . *mcm budak2 . okay nak tengok gambar tak ? gambar tahun nie tak banyak sangat yg di ambil . tak de mase laa . nie ape yg ade okay (:


    # this is leeya, my lil sys . hee . gambar nie di ambil pada hari raya pertama pukul 11 lebih, di halaman rumah, sebelum pergi beraya . budak nie gila camera . like seriously -.-

 # cakk ! hehe . cantik tak ? cantik tak ? thu cantik, terima kasih (: hee . photoshoot time matahari tegak atas kepala nie . haha . baju nie dah lama beli da act, cuma tak jahit lg je . PINK is my favourite colour <3

 # this is my last picture for this post . sedondon tak ? hee . tema untuk tahun nie, HITAM . gambar nie act repeat balik sbb gambar yg di ambil mase kat kampung tak berapa cantik (: and yeahh, finally

* maaf gambar tak berapa nak cantik . cuma nak share je . hehe . terima kasih sudi singgah (;