Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About LinkiesTagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Doa Buat Kekasih ':Ya Allah ya Tuhanku..
Seandainya dia menjadi milikku tercipta untukku, dekatkanlah dia padaku. Satukanlah hatinya dan hatiku. Tetapkanlah kemesraan antara kami agar kebahagiaan ini abadi buat selamanya.. Kau jauhkan lah segala dugaan yang menjatuhkan kami. 

Ya Allah ya Tuhanku..
Seandainya telah Kau takdirkan dia bukan milikku, bawalah dia jauh dr pandanganku. kau tunjukkanlah kebenaranMu agar hati ini akur atas kehilangannya.. dan peliharalah diriku dari kekecewaan. Kau berikanlah kekuatan buat hati-hati kami agar kami redha dengan ketentuanMu Ya Allah.. 

Ya Allah ya Tuhanku..
Berikanlah diriku kekuatan melontarkan bayangannya ke dada langit agar ku rasa bahagia walaupun tanpa dirinya. Gantikanlah yang telah hilang. Tumbuhkanlah kembali yang telah patah, meskipun tak sama dengan dirinya.Seandainya dia datang menemuiku, cinta itu adalah cinta sejati dan satu. Seandainya dia tidak datang menemuiku, anggaplah cinta itu tak wujud dari awal lagi..


 Ya Allah ya Tuhanku..
Pasrahkanlah apa yang Engkau takdirkan adalah yang terbaik untukku kerana Engkau maha Mengetahui bahagia yang terbaik untuk hambaMu ini.. Kau berikanlah kekuatan buat hati-hati kami agar kami redha dengan ketentuanMu Ya Allah. Tabahkan lah hati hamba mu di atas perpisahan yang terjadi.

Ya Allah ya Tuhanku..
Jika benar dia jodohku dunia akhirat, kau satu kan lah hati-hati kami dengan penuh kasih sayang. Kau tabahkan lah hati-hati kami untuk mengharungi ujian dan dugaan Mu dengan tabah dan penuh tawakkal. Kau berkati lah hubungan kami, kau peliharalah hubungan kami ke jalan yang diberkati oleh-MU. 

Ya Allah ya Tuhanku..
Jika benar dia adalah suami ku kelak, jadi kan lah aku perempuan yang terbaik untuk nya. Perempuan yang menjadi tulang belakang nya, perempuan yang sentiasa memberi semangat tatkala dia berada dalam masalah. Ku bersyukur kehadrat ilahi di atas jalinan yang suci ini.

- Amin Ya Rabbal Alamin -

Mohamad Ikmal Aliff bin Firdaus