Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


si sweetheart datang beraya ♥

assalamualaikum . nak thu tak, hari nie ramai gila yg datang beraya kat rumah . termasuk family BF adik sy . amboii.. haha . malam nie pun act ade lg, tengah menunggu lah nie . dah mcm open house dah mama cakap . haha . semalam sweetheart sy cakap nak datang dengan kawan2 dye hari nie, duhh, malu nye sy . tp tak pe lah, demi dye . cewahh ! awal pg lg dye dah bangun sbb nak pergi beraya dengan kawan2 dye . then hari nie kena bangun pagi2 pulak tu, tolong mama masak . banyak betul mama masak . spaghetti and also bihun . kalau nak thu, spaghetti tu memang dah jd rutin tahunan kteorng, kalau org datang beraya je, mst nak kena ade spaghetti . WAJIB . haha . org cakap, kalau datang rumah sy, tk de spaghetti memang tak sah .

berdebar hati sy tunggu dye dengan kawan2 . dye cakap ramai, dalam 15 org mcm tu . terkejut sy . sy cakap dgan dye, "b, rumah syg yg last sekali tau . hehe" dye cakap insyaAllah . sy tk thu nak layan kawan2 dye mcm mane . mase sy tnga siap2, dye cakap dye da on the way . alamakk.. tiap2 mase sy tengok tingkap, then suddently adik sy cakap, "hah, tu dye da sampai" . perghh, kelam kabut gila mase tu . mula2 nampak dye je, then tengok kawan2 dye, mak aihh ramai betul . 15 org tu ? huhh, lupa kan je la . fyi, more than 20 okay . bayangkan laa . malu2 kucing sy nak layan kawan2 dye . dengan perempuan pun malu kan . ape laa . * tak layan pun act, dye sendiri yg layan . haha . yela mane tak nye kan, kebanyakan nye ramai yg sy tak kenal .

hmmm tp kan, happy gila hari nie dapat jumpa si sweetheart setelah sekian lame memendam rindu (jiwang betul, haha) . lepas habis makan tu, sy nak basuh pinggan semua, then dye ckap ape tau, "tak pe, letak je, nty b yg basuh" . aha sweet nye dye . berbunga hati sy . mula2 sy bia dye basuh, tp kesian tengok dye, sy pun cakap la nak tolong, ya Allah, dye tak bg . dye ckap dye nak buat sendiri . sy kesian tengok dye, dye pulak kesian kat sy . sanggup dye tak follow kawan2 dye pergi beraya semata-mata nak tolong sy and spend time dengan sy . sayang nye la dye kat sy . cehh . hehe . pape pun, thank you so much sweetheart
syg sayang b teramat sangatsangat ! syg happy gila dapat lepak dengan b hari nie (:

# gumbira dapat jumpa si manis Aimie Dalia Izzaty, Syazwani Izzaty & kawan2 lame mase dkat tuisyen dulu2 <3