Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


sifat manusia (':

okay this is my 1st post for today . i guess so . fara nak share lah kan, ade la sorng 'minah' nie, dr dulu lg, asyk tak puas hati je ngan fara ntah ape yg dye nak pun tak thu la . then asyk nak memfitnah fara mcm2, ade je cerita yg dye nak bawak . nama fara memang famous gila lah kat sekolah dye tu . ape ade hal, sikit pun tak tergugat (: kena fham, Budak Baru Nak Up  lah kata kann . hehe . lg 1, fara tk faham lah dye nie asyk nak membusy body kan hal org je . agak2 knp dengan dye ek ? dah tk de life sendiri kot ? haha . sy thu awak sayang sy sbb tu awak suka ambil berat pasal sy . sebenci - benci awak kat sy pun awak tetap COPYCAT sy . awwhhh ~ sho shuweeett lah awak . okay maybe dye jealous lah tu dye tk de ape yg kite ade kann . alololo . alah biase lah, manusia . ape bole buat (: kalau fara boleh tutup mulut dye memang dah lame da fara buat . selama nie pun fara asyk sabar je dgan dye . kalau boleh tampar memang teringin sangat rase nye . fuhh ! haha . lg 1, dye suka sangat nak mengata org . nie pun salah satu habit dye jugak . gossip girl lah kata kann (; mane laa org tk marah dengan dye . mulut dye, amboii . super duper laser . pedas macam cili padi . memang tak boleh nak tahan lah dengan perangai dye niyh . menghina, memaki, memburuk dan  memalu kan org tu memang dah jadi habit dye kot . dye jenis yang  tak makan nasihat, kuat melenting, keras kepala . bnd kecik pun nak dibesar-besar kan . heishh . amende lah awak niyh . dye nak semua dye je yg betul . baru2 nie pun ade dengar cerita lg . ingat kan dah berubah dah . senang crite dye memang tak kan pernah teringin nak berubah . EGO ! org fake, dye nak org lain tengok diri dye cantik, perfect je, perangai buruk dye semua tempias kat aku . hmm . sudah2 lah tu buat dosa kawan ku . org bulan puasa nie nak kejar pahala, awak pulak yg kejar dosa (: tk pe, sy tak kan balas ape yg awak dah buat kat sy, semoga hidup awak diberkati Allah SWT . sy thu awak jealous dengan sy sbb sy miss strong & cool liddat kan ? haha . pape pun sy tetap sayang awak sbb awak dah banyak bg pahal awak kat sy . awak sudah2 lah tu memburukkan name sy k . sy tak cari pasal dengan awak, awak jangan kacau hidup sy . bawak2 lah berinsaf wak jangan busukkan lg hati tu . ingat Allah ye awak . awak tu pun datang nye dr tanah jugak kite semua same je . btw terima kasih awak (':