Miss Strong
Bonjour Bloggers!

 Silent Reader[s]
No matter how hard things may seem, don't feel down, and don't give up. The clouds will clear, and there are brighter days ahead. InsyaAllah


Entries About Linkies



Tagboard


Credits Section ♥


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   
Fully edited by: Farrah Muhammad 


Best Friends Forever

okay hye nie lah perempuan2 yang selalu teman sy, jalan2 dengan sy, dengar semua cerita sy, buat jahat dengan sy, semua lah . they're my BFF . i love them a lot k jangan rampas mereka dr sy (: yg kiri sekali tu Aimi Syahirah . dye nie agak pendiam sebelum nie n tak banyak ragam . dalam ramai2 kterong pun dye nie lah yg paling pandai a.k.a nerd lah kan . hee . but after join salvatore's, semua tu terus hilang . tak percaya kan but its fact sebab kteorng nie memang banyak cakap like seriously . sape2 yg duduk dengan kteorng memang tak sah lah kalau tak gelak . haha . okay then yg pegang balloon merah tu kteorng panggil dye "nab comel" jee, sbb dye memang comel . hee . dye nie lah yg paling banyak cakap more than us . dye nie kan, setiap hari mesti ade je ayat baru yg dye keluar kan . pelik2 ayat dye . dye gila2, she's the type of girl that full of ideas (: okay selalu nye dye lah yg menceriakan hari2 kteorng, dye nampak je kecik tp dye lah yg paling kecoh among us . tanpa dye memang diam lah semua sbb dye je yg pandai buat org gelak . haha . okay then yg center tu, hehe . tk payah cerita lah ea :D then 4th one is, Firzanah . dye nie cool liddat . happy go lucky and sometimes crazy . dye pun tk banyak kerenah kteorng semua senang dengan dye . dulu dye selalu lepak dengan kteorng, tp sekarang dah jarang dah ): dye pun banyak cakap jugak . tp dye nie kalau dah marah, semua tanak tegur dye takut kena marah pulak kann . haha . then yang last sekali tu nama dye Akma . dye budak baru dekat class kterong tp kteorng dah kenal dye lama . sbb rumah dye dekat je pun . haha . dye nie pun sama jugak mcm aimi, pendiam, pemalu, pandai, tp bila dah selalu lepak dengan kteorng, dye pulak yg over . pelik tp benar . ish3 . haha . okay senang cerita sorng tak de je tk lengkap lah salvatore's . sbb semua nya  ade ragam nye sendiri . “Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.” siapa lah sy tanpa mereka . hehe sy thu KAMI COOL LIDDAT (; jangan jealous tau hehe . kbaii jumpa lagi . xoxo <3